Binnenwerkzaamheden

De binnenwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren bestaan uit:

  • Spuiten of rollen van plafonds en binnenmuren
  • Stucen van wanden en plafonds
  • Aanbrengen van renovliesbehang en dit vervolgens spuiten of rollen in de kleur die u  wenst.
  • Spuiten van houtwerk (kozijnen, deuren enz.)


Spuiten of rollen van plafonds en binnenmuren:

Voordat wij gaan spuiten of rollen wordt er eerst goed gekeken naar de ondergrond. Muren en plafonds met bijvoorbeeld een nicotine laag worden eerst gereinigd en vervolgens met een isolatie materiaal ingespoten. Vervolgens brengen wij de latex aan met behulp van een roller of een spuitmachine. Dit hangt af van de omstandigheden in de ruimte. Wij gebruiken een goede professionele latex


Aanbrengen renovliesbehang

Veel klanten willen strakke muren. Na stucwerk is renovliesbehang de beste en vooral een goedkopere oplossing. In nieuwbouw woningen kan renovliesbehang er voor zorgen dat na enkele maanden geen krimp scheuren zichtbaar worden in de muren. Met renovliesbehang krijgt u een strak resultaat en het is te schilderen in elke kleur die u wenst. Nog een voordeel van renovliesbehang is dat het makkelijk te verwijderen is en dat het brandvertragend werkt.


Spuiten houtwerk

Wij hebben ons binnen gespecialiseerd in het spuiten van alle houtwerk zoals kozijnen, deuren en trappen m.b.v een airless of airmix spuitmachine. Spuitwerk is sneller klaar en het resultaat is mooier dan wanneer er met de kwast of roller geschilderd wordt. Wij gebruiken professionele duurzame spray lak op waterbasis die huidvet bestendig is. Deze kunnen wij aanbrengen in alle kleuren in mat, zijdeglans en lichte kleuren hoogglans kwaliteit.
Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf, neem gerust contact op om een afspraak te maken zodat wij u een eerlijke prijs kunnen geven.


Let op: Let op: voor woningen ouder dan 2 jaar geldt het lage btw tarief van 9%